Welkom op de site van ExotischeVruchtenSupplementen (met Graviola)

Deze site is zowel informatief alswel dat hij een overzicht geeft van alle producten die in het assortiment zijn opgenomen. Deze producten worden aangeboden via stichting Amazon Pro-Life, de opbrengst zal in de eerste gebruikt worden voor kansarme kinderen in Brazilië.

Op de site van http://www.amazonprolife.nl/  vindt u dan ook alle activiteiten die de stichting voor ogen heeft en de daadwerkelijke voorzieningen die al zijn verwezelijkt. Donateurs zijn altijd welkom, zonder hun kunnen wij dit fantastische initiatief niet verwezelijken. 


Capsulevorm,  De producten zijn 100% natuurlijk
Klik in de linker kantlijn op "producten" en u komt in de Webshop


note: de supplementen zijn 100% natuurlijk en kunt u dus zien als een homeopathisch geneesmiddel. Verwacht bij gebruik dus niet direct resultaat, bij regelmatig gebruik van de supplementen zult u na enkele weken tot een paar maanden, e.e.a. afhankelijk van uw klachten verbetering gaan voelen. Wij adviseren u dan ook de supplementen te blijven innemen en niet tussentijds te stoppen. Het is uiteindelijk een supplement op uw voedsel.
Op de fles staat de geadviseerde dosering, meestal is de beste methode om te beginnen met 6 capsules voor het ontbijt op de nuchtere maag, na ongeveer een week bouwt u dan de dosering eventueel af naar 4, 3 of 2 capsules, afhankelijk van uw eigen gevoel.


Actueel !!!

laatste mutatie: juni 2018

Nu weer leverbaar! vers binnen de Graviola en de Amazon Power, voor de overige producten geldt wat levertijd en vanaf heden worden ook de soorten aangepast. Informeer dus altijd even via e-mail wat u wenst. 

GRAVIOLA (nu €29) en AMAZON Power (nu €34)


U kunt de producten van de WEBshop (klik op producten) bestellen en vanaf nu ook met PayPal (dus ook per creditkaart) betalen, u komt bij betalng in het scherm van PayPal, indien u nog geen account heeft kan u dat daar aanmaken, alleen dan staat er natuurlijk nog geen saldo op uw rekening. U kunt dat op één van de manieren van PayPal dan gaan realiseren. 

 U kunt betalen via
 Image  

met VISA en MASTERCARD kunt u veilig 
en gemakkelijk betalen via PayPal


Maar u kunt natuurlijk ook rechtstreeks overmaken aan stichting Amazon Pro-life op onderstaande IBAN rekeningnummer. De stichting is aangesloten bij MyPOS bank. 

IBAN: MT15 STBA 1911 6000 2000 5035 0474 339

 

 Voor het overmaken van een donatie kunt u dezelfde gegevens gebruiken, alvast bedankt!

 


btw: 

de stichting levert de producten tegen het 0% tarief 

verzending: 

u betaalt alleen de portokosten van € 6,95 (uitsluitend binnen Nederland)


 

 
Newsflash 1
In maart 2008 is ons assortiment uitgebreid met NONI ne SILYBUM, twee supplementen met bijzondere krachten, kijk op de link naar de eigenschappen.
 
Newsflash 2
In februari 2008 zijn onze producten voor het eerst naar Nederland gekomen, al snel werd bekend dat onze producten belangrijk zijn ter aanvulling van ons dagelijks voedsel wat vaak niet voldoende stoffen voor ons verzorgd.
Buiten de vruchtpulp als supplementen zijn vele middelen bijzonder sterk in bepaalde geneeskrachtige werkingen. Kijk op de diverse links welke supplementen voor u in aanmerking komen.
 
Meer...

http://www.exotischevruchtensupplementen.nl, Powered by Mambo and Designed by SiteGround web hosting